FOTOGALEN? MAYBE ..

Nu hr jag, mamma, Amina och Adrian löshoppat Carubus och Nikita.
Vi börjar med att skriva om Nikita:
Hon var väldigt fram och skulel spela snygg med sin snygga trav så hon travade runt där. Vi höjde hindret och hon hoppade på, vi höjde till kanske 70 cm som högst och då var det ett räcke - ett galoppsprång - oxer. Hon skötte sig jättefint och vi tränade på att få henne att stanna vid ett hörn efter hon hoppat och det lärde hon sig fort. Hon var superduktig!
 



Carubus: Han var till början väldigt fram så han hann liksom inte hoppa upp, utan det blev lite som det blev. Då tog vi ett stuts framför så hann var tvungen att sakta ner och hoppa lite ner uppåt. När han kom emot hindret stannade han men vände sig om och hoppade det bra. De kanske tre gångerna efter så rev han antingen ett hinder eftersom han fortfarande kom fort. Amina ledde honom så han var framför hindret och släppte honom så han kom in lugnt och då gick det bra, vi slutade då (man ska sluta när man känner att det blev bra och positivt).

Fotade/filmade ganska mycket och fotade hästarna lite i hagen också, det blev väl kanske 200 bilder men sedan tog batteriet slut :(
men tänker visa en film på Carubus och en på Niktia och sedan bilder. Så förvänta er det nu framöver :)



Lite försmak :)

Daniella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0