110420 - FINA SVENSKA FÄLTTÄVLANSFRAMGÅNGAR

Den gångna helgen bjöd på många framskjutna placeringar för de svenska fälttävlansryttarna. Förutom Sara Algotsson Ostholts vinst i Italien blev det även svensk seger i tyska Bredeneek genom Christoffer Forsberg på Piece of Hope.

Christoffer Forsberg vann i den tvåstjärniga CIC-klassen, bakom sig i prislistan hade han ytterligare en svensk; Malin Larsson tog andraplatsen på VM-hästen Picadilly Z.

Totalt startade sju svenska ryttare i Bredeneek. Under terrängmomentet red Pontus Hugosson med en hjälmkamera. Följ med på en spännande ritt över stock och sten!

Text: http://www3.ridsport.se/

Så himla kul att det går bra för svenskarna nu. Verkar vara lite på gång nu i de högre klasserna. Håller mig dock inte så jätteuppdaterad när det gäller fälttävlan. Eller de högre ridgrenarna överhuvud taget. Men försöker iallafall .. Så ursäkta om jag inte fattar något eller så, jag är oftast lite efter när det gäller nyheter ;)
  


Under påskhelgen rids den fyrstjärniga Badminton, en av världens svåraste fälttävlan och ett av världens största idrottsevenemang med över 200 000 besökare. Tre svenska ryttare antar utmaningen under påskhelgen, Niklas Lindbäck, Viktoria Carlerbäck och Dag Albert.

Det stod inte var (vilket land) det var, eller jag såg inte det därför skrev jag inte det. Hoppas det går bra nu när det verkar vara ruskigt svår bana!

För övriga svenska ryttare rullar säsongen igång på olika platser. Nu till helgen rider Sara Algotsson Ostholt en lång trestjärnig tävling i Italien och Malin Larsson, i sällskap med flera yngre ryttare, startar i tyska Bredenek. Katrin Norling startar i Sopot, Polen i nästa månadsskifte medan Niklas Jonsson startar igång på hemmaplan, i Gärds och Humlamadens tvåstjärniga tävlingar, samt med några hoppmeeting i april och maj.

Text (lite ihopplockat): http://www3.ridsport.se/
Daniella


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0